Wat zeggen coaches over Coaching voor Mij

Hieronder vindt u een aantal referenties die wij van coaches hebben ontvangen.


Vrouwencoach en loopbaanadviseur Lotte Smits

Coach: Lotte Smits van Waesberghe

Datum: 25 augustus 2017

Waarom als coach kiezen voor ‘Coaching voor Mij’?

In 2014 werd ik benaderd door Rogier van ‘Coaching voor Mij’ of ik geïnteresseerd was om als loopbaancoach op hun site te staan. Nieuwsgierig geworden ging ik akkoord. Er werd een kort filmpje opgenomen, want dat zou de kracht van de bemiddelingssite worden. En dat had Rogier goed gezien. Inmiddels hebben veel cliënten mij gevonden via deze site. Bij de meesten had het filmpje de doorslag gegeven. En daardoor heb ik ook weer veel vrouwen kunnen helpen met hun loopbaanvragen!

Ben jij ook een coach op zoek naar nieuwe cliënten? Schrijf je dan in bij ‘Coaching voor Mij’! Ik kan het je aanraden!

Lotte Smits van Waesberghe, SLOW Loopbaanadvies & Coaching


Logo Coaching voor Mij

 

Coach: Anne Weijs

Datum: 18 februari 2015

"Coaching voor Mij heeft mij als Jobcoach echt verder geholpen met het verbreden van mijn klantenkring. Het contact met Rogier is professioneel, betrokken en je krijgt zeer snel een reactie terug op vragen en suggesties. Coaching voor mij is erg gericht op de samenwerking, ze denken met je mee en ze begrijpen waar je als coach juist support in nodig hebt. Ook zijn ze continue bezig hun site en vindbaarheid te ontwikkelen. Ze zijn duidelijk begaan met hun product en gebruikers en willen graag dat het goed werkt.

Een duidelijke onderscheiding ten opzichte van andere coachingssites ligt in de presentatievideo's die ze aanbieden. Hierdoor kan de coachee gemakkelijk al een eerste indruk opdoen van jou als coach. En daardoor krijg je aanmeldingen die daadwerkelijk aansluiten op je ervaring, achtergrond en stijl van coachen. De persoonlijke begeleiding bij het opnemen van de video heeft me veel opgeleverd: zonder de hulp en aansturing van Rogier was het resultaat lang niet zo goed geweest. Hij zorgt ervoor dat je verhaal kort en krachtig en daardoor aantrekkelijk is. De conversieratio van kennismaking naar traject ligt daardoor hoger. Ook geeft hij heldere aanwijzingen voor het opstellen van het profiel. En dit is een extra service die Coaching voor Mij biedt!

Een ander groot pluspunt is wat mij betreft ook dat Coaching voor Mij zorgt voor een hoge ranking in Google: wanneer je Amsterdam en Jobcoach intikt, staan ze bovenaan. Dat krijg je zelfstandig als coach niet zo gemakkelijk voor elkaar! Zo zorgen zij ervoor dat meer mensen jou vinden.

Kortom, mijn ervaring is ronduit positief, en ik zou het iedere coach, en coachee, dan ook aanraden. Het fijne is ook dat Coaching voor Mij niet met een abonnementsmodel werkt, maar op een no cure-no pay basis: dus pas als het traject start, betaal je een vaste fee. Zo weet je zeker dat Coaching voor Mij zijn best blijft doen voor jou als coach, want hoe meer aanmeldingen jij binnen krijgt, hoe beter voor hen. En zo weet je ook dat elke aanmelding echt en serieus is. Ik vind het een prettige en eerlijke manier van zaken doen, die bij me past! - Anne Weijs (Jobbaancoach)"


Logo Coaching voor Mij


Coach: Jan Olijve

Datum: 3 februari 2015

Rogier en ik werken al geruime tijd samen op het platform "Coaching voor Mij". Ik ervaar deze samenwerking als zeer plezierig. Rogier handelt betrokken en zorgvuldig, denkt vanuit zijn klant en is uiterst professioneel en deskundig. Ik kan collega-coaches dan ook van harte aanbevelen om met hem samen te gaan werken.Logo Coaching voor Mij

 

Coach: Margriet Onland

Datum: 23 september 2014

Kenmerk van de samenwerking met Coaching voor Mij: vriendelijke, persoonlijke benadering met kennis van coachzaken. Het maken van het videofilmpje vond ik een bijzondere ervaring. Meteen heel indringend, to the point, verhelderend voor potentiële klanten om een eerste indruk van de coach te krijgen. het dwingt je als coach om helder en bondig te omschrijven wat je te bieden hebt. ik heb er klanten door gekregen die echt voor mij kozen. Het achteraf betalen van een redelijke fee vond ik prettig. wysiwyg, what you see is what you get!