Coach Markt

Op deze pagina vindt u aanbiedingen aan geplaatst door coaches of andere partijen.

Zo kunt u hier coachruimtes vinden, specifiek coachmateriaal, maar ook andere zaken die u als coach kunnen helpen bij het uitoefenen van uw praktijk. Mocht u zelf als coach aanbiedingen hebben en deze op deze Coach Markt willen plaatsen, neem dan contact op met Coaching voor Mij via: info@coachingvoormij.be


Neethling Brain Instruments (NBI®)

Neethling Brain Instruments (NBI®) is een snelle en eenvoudige methode om in kaart te brengen welke clusters van breinprocessen u van nature gebruikt. Met deze methode ontdekt u uw passie, wat u energie geeft, welke werkzaamheden bij u passen en hoe u effectief en met plezier kunt communiceren en samenwerken.  Breinvoorkeuren NBI® is het Nederlandse agentschap van deze wereldwijd toegepaste methode.

NBI® heeft verschillende vragenlijsten die handig zijn voor coaches. Voor algemene coaching en teamcoaching, loopbaanadvies, leiderschapscoaching, ouderschapscoaching en vakkenpakket- en studie-keuze voor leerlingen.

Alleen licentiehouders zijn geautoriseerd om NBI® te gebruiken als onderdeel van hun coaching. De betaalbare licentie-opleiding van 3 dagen (een tweedaagse en een terugkomdag) wordt enkele malen per jaar georganiseerd. De eerstvolgende start met de tweedaagse op 8 en 9 mei 2017. 
Als licentiehouder betaalt u geen jaarlijkse vergoeding. NOBCO coaches ontvangen 7 PE-punten als ze de licentie opleiding volgen. Zie www.breinvoorkeuren.nl voor meer informatie en om u aan te melden. Dat kan ook door een email te s

Speciaal aanbod: 
Zelfstandige coaches die op de website van Coachingvoormij.nl staan krijgen een extra korting van € 50,- bovenop de korting voor ZZP-ers (€ 310,-). De totale korting wordt dan dus € 360,-

Als u zich aanmeldt voor de eerstvolgende licentie opleiding (start 8-9 mei) is de extra korting € 100,- De totale korting wordt dan € 410,- Voor coaches die in loondienst zijn geldt alleen de korting van € 50,- en € 100,-Workshop 'Hypnose Experience'

Aanbieder: Charles van Hesteren

In deze workshop leert Master Hypnotist Charles van Hesteren u in één dag alles over wat hypnose is en vooral ook wat het niet is. U gaat ontdekken hoe u hypnose kan toepassen waardoor u uw leven op een positieve manier gemakkelijker èn vooral leuker maakt!

U kunt hypnose voor allerlei doeleinden inzetten, bijvoorbeeld:

  • om uzelf een flinke boost te geven;
  • meer daadkracht of zelfvertrouwen te krijgen;
  • meer succes te hebben (op welk gebied dan ook);
  • meer....., vul maar in.

Er is altijd wel een reden om uw leven nog aangenamer te willen maken.
AAMET EFT Opleiding

Aanbieder: Yvonne Toeset

Sinds 2009 geef ik EFT opleiding aan professionele begeleiders. Hoewel EFT een zelfhulpmethode is en als zodanig geen kwalificaties vereist van de beoefenaar, komt er bij een begeleidingsproces meer kijken. Om iemand te ondersteunen met behulp van EFT dien je professionele ervaring te hebben in het begeleiden van personen.

De EFT opleiding is dan ook niet bedoeld om je op te leiden tot coach of therapeut. Deze vaardigheden dien je bij aanvang al te hebben. Wel is het zo dat er binnen de opleiding veel aandacht wordt besteed aan het verbreden van je professionele vaardigheden als begeleider.
Online Video

Aanbieder: MyMollseye

MyMollseye Productions vertaalt uw wensen naar unieke en overtuigende digitale content in HD kwaliteit. Van storyboard tot postproductie. Je marketing-, pr- en voorlichtingsactiviteiten verdienen de visuele ondersteuning van MyMollseye Productions!Wilt u hier staan met uw producten of diensten? Neem dan contact op met Coaching voor Mij voor de mogelijkheden.