Het Coaching voor Mij team

Het team van Coaching voor Mij staat dagelijks voor u klaar. Achter de schermen wordt door een team gewerkt aan een correcte weergave van de site en de doorontwikkeling daarvan, noem het de techniek. Ook staat het Coaching voor Mij team in contact met coaches, bedrijven, uitgevers, instituten, opleidingen maar natuurlijk ook personen die op zoek zijn naar een coach.

De website Coaching voor Mij geeft coaches en gebruikers de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan als coach maar ook als coachee. Zo kan (in de nabije toekomst) elke coach zijn of haar eigen coachpaspoort beheren. Daarnaast kan elke bezoeker vrij de pagina's bekijken.

Hieronder staan de huidige hoofdrolspelers uit dit team:

Foto van Rogier Havermans

Rogier Havermans

Heeft jarenlange ervaring in het coachen en trainen van mensen op het gebied van sport. Tijdens mijn werk maar ook tijdens mijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, in Nederland, heb ik veel geleerd over de invloeden op gedrag.

Mijn werkervaring als online marketing developer en coach komt terug in Coaching voor Mij.

Hulp bij het verbeteren van jezelf en het bereiken van een gezonder leven, zowel fysiek als mentaal, staat bij mij hoog in het vaandel. Coaching voor Mij draagt hieraan bij.

U kunt mij bereiken op rogier@coachingvoormij.beFoto van Karel Lammers

Karel Lammers

Ik zie Coaching voor Mij als een mooie online marktplaats waar mensen de coach kunnen vinden die bij hen past, de coach waarmee ze een juiste 'klik' vinden. Graag zet ik mijn jarenlange ervaring als IT ondernemer in om van Coaching voor Mij een succes te maken.

U kunt mij bereiken op karel@coachingvoormij.be