Over Coaching voor Mij

In 2010 is Rogier Havermans met een partner Coaching voor Mij in Nederland gestart. Wij herkenden vanuit Online Marketing en strategie-achtergrond een behoefte bij coaches. Maar zeker ook bij personen die op zoek zijn naar een coach: hetzij als individu of als organisatie.

Ruim 3 jaar hebben wij de site www.coachingvoormij.nl getest en intensief online gedragsonderzoek bij coaches en coachees gedaan. Inmiddels bestaat Coaching voor Mij 6 jaar en helpt het elke dag mensen op zoek naar een coach maar ook coaches. Niet alleen in Nederland maar sinds kort ook in België.

Coaching voor Mij komt nu met een geheel vernieuwde coach-website: een nieuw online platform afgestemd op coaches en coaching en vooral: het vinden van de juiste coach.

Het doel van Coaching voor Mij is het zo goed mogelijk invullen van de behoefte bij coaches, coachees (mensen op zoek naar een coach) en bedrijven die middels coaching hun eigen medewerkers willen ondersteunen.

Heeft u ideeën over Coaching voor Mij die u met ons wilt delen? Dan nodigen wij u graag uit contact met ons op te nemen! Wilt u zich inschrijven als coach? klik hierCoaching

Elke vorm van coaching en elke type coach wordt vanuit Coaching voor Mij ondersteund. Zo vindt u hier een:

Indien uw vorm van coaching hierboven niet vermeld staat. Dan komt dit omdat wij nog geen coaches in ons netwerk hebben in deze specialisatie. Meld u dan ook nu als eerste coach aan in deze coachvorm.


De juiste coach

Door het combineren van online video en informatie van en over coaches is het voor iedereen mogelijk om de juiste coach voor zichzelf te kiezen. Vanaf nu is het mogelijk voor alle personen die op zoek zijn naar een coach om vooraf te bepalen of zij een 'klik' met de coach van uw eigen keuze ervaren. De video in combinatie met het coachpaspoort geeft een goed beeld van de coach. Zo weet u dus voordat u naar een coach gaat voor een kennismakingsgesprek of u ook echt door deze coach gecoacht wilt worden. Dit maakt dat u efficiënt met uw tijd omgaat en gericht uw geld inzet.

Ervaar nu zelf hoe eenvoudig en effectief www.coachingvoormij.be voor u, uw collega's, familie of vrienden kan werken. Zoek de coach die het beste bij u past!