Disclaimer

1. Definities zoals gebruikt in deze disclaimer:

  • ‘Coaching voor Mij’: Het bedrijf “Coaching voor mij”, welke eigenaar is van deze website en ingeschreven staat als handelsnaam van PeperClub B.V. in Nederland onder nummer 59161515;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de websites aanwezige inhoud;

2. Het onderstaande is van toepassing op iedere webpagina onder www.coachingvoormij.nl, www.coachingvoormij.be, www.coachingvoorons.nl, www.coachingvoorkinderen.nl en andere websites van ‘Coaching voor mij’. Hier valt in ieder geval de pagina die u thans bekijkt onder. Door een van deze pagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De content is door ‘Coaching voor Mij’ met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, ‘Coaching voor Mij’ aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

4. ‘Coaching voor Mij’ is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites en / of producten en diensten van vermelde organisaties waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ‘Coaching voor Mij’ te worden verzocht.

Voor nadere informatie over ‘Coaching voor Mij’ kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

‘Coaching voor Mij’ behoudt alle rechten voor