Coach omschrijving

Dag lieve jij

Welkom bij mijn coachpraktijk. Hier zit je goed, hier ben je veilig, hier zal er alles aan gedaan worden om je te helpen.

Samen nemen we de tijd om uit te zoeken waarom je even de weg kwijt bent, waarom je plots niet meer kan aarden, waarom je zo droevig bent of meent dat je het verschil in deze maatschappij niet meer kan maken. Samen komen we er wel. Want jij doet ertoe. Jij bent belangrijk. Je maakt een enorm verschil. Je hebt jouw kwaliteiten, jouw specialiteiten. Jij bent jij, godzijdank!

Misschien ben je verdrietig omdat je een dierbare verloor? Ook dat is heel normaal. Afscheid nemen hoort helaas bij het leven. Troost je, niet velen zijn er goed in, ongewild afscheid nemen went nooit. Ik heb twee stevige schouders waar je op kan uithuilen, dat lucht gegarandeerd op. Vertel me jouw verhaal, zelfs al is dat al snikkend en snotterend. Ik beloof je heel goed te zullen luisteren en je er langzaam maar zeker weer bovenop te helpen. Want het leven is mooi, vooral met jou erbij.

Elk mens(je) is anders en heeft zijn eigen unieke talenten en eigenschappen. Ik begeleid jou graag bij het ontdekken van die sterke kanten. Na afloop ga je trots zijn op jezelf, zeker weten. En daarbovenop zal je voortaan weten hoe het best zelf met problemen om te gaan en deze op te lossen. Je kan dit, daar bestaat geen twijfel over.

Beoordelingen door klanten van Sally Willems

Anoniem
Dank je wel om mij te doen inzien dat ik goed genoeg ben. Dank je wel om me weer op weg te helpen. Dank je wel om naar me te luisteren.

Ik kan Sally aan jong en oud aanbevelen. Ze verricht geen werk-aan-de-lopende-band, ze neemt uitgebreid de tijd voor je en geeft je een gevoel van geborgenheid en dat je dag en nacht op haar mag rekenen.
Nadine
Sally legt met haar kennis, warmte en zachte doch consequente aanpak als het ware een spreekwoordelijke arm rond je schouder. Haar adviezen en hulp zijn een hart onder de riem en sleurden mij doorheen een van de moeilijkste periodes in mijn leven.

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: