Coach omschrijving

spontaan - open - vrolijk - puur - avontuurlijk

1. Even wat meer over mezelf:
Ik heb gedurende mijn leven nooit echt op voorhand geweten wat ik wilde doen of wat ik wilde worden. Ik wist wat ik op dat moment fijn vond en dat deed ik dan. Als er iets nieuw op mijn pad kwam en ik voelde een JA dan ging ik er voor. Zo heb ik veel verschillende en uiteenlopende dingen gedaan en vele mooie, unieke ervaringen gehad. Elke ervaring deed me groeien, mij bewustworden van de dingen die ik leuk vond en die ik niet leuk vond, dingen die mij me pasten of niet.

Ik vind het steeds mooi om te zien als mensen durven kiezen voor hun droom. Dat is wat ik jou wil meegeven: Jij die durft te kiezen voor hetgeen bij jou past, voor wat jij leuk vindt, voor wat jou rust en vooral plezier geeft. Mijn passie is je bij je eigen kracht, innerlijke wijsheid & vreugde te brengen. Jij bent de enige die weet wat goed voor je is. Hetgeen ik doe, is je die wijsheid opnieuw te leren herkennen en je hierop te doen vertrouwen. Je zal jouw buikgevoel laten spreken en van daaruit je leven leiden. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je leven veel meer ontspannen zal zijn, vrolijker, makkelijker, het wordt zalig en puur genieten. Dagelijkse uitdagingen zal je met een nieuwe, frisse en positieve blik aangaan.

Ik heb 10 jaar (2012 - 2022) samen met mijn lieve partner op een zeilboot gewoond. Eerst 2 jaar rondgezeild in de Middellandse zee, daarna zijn we de Atlantische oceaan overgestoken en dan 8 jaar in de Caraiben. Een heerlijk mooie tijd. Wij organiseerden naast “gewone zeilreizen” ook unieke zeilreizen gecombineerd met life coaching, persoonlijke groei en bewustwording.

Ik hou van reizen, snorkelen & freediven, yoga, mediteren, zon, zee, verbinden met mensen, kinderen, gewoon ergens zitten en observeren wat er rondom mij gebeurt, spelen, lachen,…

2. Ik help je graag bij volgende thema’s:

  • Kwetsbaarheid zien als kracht
  • Zelfvertrouwen en assertiviteit
  • Zelfontplooiing en persoonlijke ontwikkeling
  • Keuzes maken vanuit je buikgevoel
  • Je intuïtie herkennen en hierop vertrouwen
  • Los komen uit patronen
  • Je levensdoelen
3. Dit kun je van mij verwachten wanneer we samen aan de slag gaan:
Ik ben van nature iemand die mensen graag thuis en veilig doet voelen zowel tijdens mijn coaching als in het dagdagelijkse leven. Door heel gerichte vragen breng ik je uit je hoofd naar een dieper level. Op een zachte, speelse en liefdevolle manier daag ik je uit steeds een stapje verder te gaan, uit je veilige cocoontje te stappen en te gaan voor datgene dat jij echt wil. Je leert weer vertrouwen op je hart en intuïtie. Je laat je buikgevoel spreken en gaat van hieruit beslissingen nemen. Je zal merken dat je leven makkelijker zal aanvoelen. Je zelfvertrouwen groeit, je voelt je vrijer, rustiger, vrolijk en blij met waar je bent.

Een sessie kan variëren van vragen die ik stel, een geleide meditatie, speelse opdrachten, visualisatie, … . Elke sessie brengt je nieuwe inzichten, je voelt je lichter en meer ontspannen. De dingen die je leert tijdens een sessie zal je onmiddellijk kunnen toepassen en uitproberen in je dagelijkse leven.

Samen verfijnen we jouw droom, jouw doel en stap voor stap maken we die werkelijkheid. Je ontdekt terug je eigen schoonheid en innerlijke kracht. Je voelt je herboren, fris en klaar om te gaan voor datgene dat jij echt wil.

Mijn coaching is een combinatie van intuïtie, mijn eigen levenservaringen en een diep weten.

Klaar om te beginnen? Ik alvast wel!

Beoordelingen door klanten van Lien Pepermans

Nog geen beoordelingen voor coach Lien Pepermans

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: