Coach omschrijving

Loopbaancoach, lifecoach en ondernemerscoach:

Ons werk en het leven verwachten vaak veel van ons: daadkrachtig, communicatief, verbindend, verantwoordelijk, verandervaardig, resultaatgericht, loyaal, ambitieus, veerkrachtig, ....

  • Wat is bepalend voor jou om in deze veeleisende omgeving te kunnen blijven presteren?
  • Wat drijft je? Hoe motiveer je jezelf en anderen? Waar zitten je uitdagingen en valkuilen? Hoe zorg je voor een goede werk-privébalans?
  • Of wat als je niet meer aan al die verwachtingen kan of wil voldoen? Wat als de job of de organisatie niet meer bij je past?
Als coach kan ik je ondersteunen in je succesvolle carrière door te reflecteren en pro-actief zaken te bevragen. Of ik kan je begeleiden in het zoeken en vinden van een job die meer aansluit bij je sterktes, behoeften of levensfase.

Dit geldt ook voor het coachen van ondernemers, waarbij het gevaar soms ligt in het oppakken van dagelijkse beslommeringen en daardoor onvoldoende tijd en focus ligt op toekomstgericht denken en handelen.

Teamcoach:

Hoe gaat men in jouw organisatie om met mekaar? Wat gebeurt er als er iets fout loopt, als teamleden onder (te) hoge werkdruk moeten presteren, als er een conflict ontstaat? Worden er snel "schuldigen" aangeduid? Of kan en mag er geleerd worden van situaties door met elkaar in gesprek te gaan?

Als teamcoach is het mijn taak om de mogelijkheden en de maturiteit van het team te vergroten door te benoemen wat ik waarneem. En samen te onderzoeken welk gedrag, welke communicatie, meningen of overtuigingen tot eensgezindheid of verdeeldheid leiden. En hoe ze mekaar beïnvloeden.

Beoordelingen door klanten

Nog geen beoordelingen voor coach Karen Van Heuckelom

Schrijf zelf een beoordeling

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: