Coach omschrijving

Hi, ik ben Amber! Zelf heb ik in mijn tienerjaren en beginnende 20’s een echte zoektocht ondernomen om mezelf en mijn plek te vinden. Vanuit mijn persoonlijke ervaring in zelfontwikkeling coach ik jonge vrouwen om de beste versie van zichzelf te worden. Ik help jou van waar je nu staat naar waar je wilt staan door het kiezen, uitwerken en behalen van krachtige doelstellingen. Dit vanuit de diepe overtuiging dat iedereen een enorm potentieel bezit die we samen (her)ontdekken om voor een lief leven te gaan.

PERSOONLIJKE ERVARING

Zelf ben ik hoogsensitief wat mijn tienerjaren zeker niet altijd makkelijk maakten. Gevoelens van eenzaamheid, angst, wantrouwen en onzekerheid waren schering en inslag voor mij. Terwijl ik van nature uit een vrolijk persoon ben, bracht de wereld rondom mij, die mij niet begreep veel negatieve gevoelens in mij naar boven. Dit kon toch niet voor altijd de bedoeling zijn? Dus ik dook in boeken, volgde workshops, leerde mezelf beter kennen. Ik leerde hoe mijn hersenen dingen verwerken, hoe ik dit alles kon beïnvloeden en een positieve groeimindset kon aannemen.

ERVARING

Daarnaast werkte ik ook 3 jaar als leidinggevende waarbij ik verschillende mensen tegenkwam die met zaken in de knoop lagen zoals burn-out, stress, laag zelfbeeld of een negatieve mindset. Hierdoor ging ik nog verder onderzoeken hoe ik niet enkel mezelf, maar ook anderen op een gestructureerde manier kon helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit zette mij aan om verschillende opleidingen te volgen zoals stress-en burnoutcoach, lifecoach, praktische psychologie en omgaan met hoogsensitiviteit.

Beoordelingen door klanten van [SUBJECT_NAME]

Nog geen beoordelingen voor coach Amber Taveirne

Schrijf zelf een beoordeling


LET OP: We sturen u een e-mail met een link om uw beoordeling te bevestigen

Uw email-adres wordt NOOIT getoond op de Coaching Voor Mij website, maar: